icon

Rreth Nesh

GERUSTBAU JU-SM, jemi kompani që ofrojmë shërbime të plota në fushën e skelemontimit. Njohuritë e përgjithshme të ekipit tonë dhe...

icon

Prioriteti ynë

JU-SM DOOEL është kompania e parë për montim të skeleve në Republikën e Maqedonisë e çertifikuar me standardin ndërkombëtar...

icon

Cilësitë tona

Ne jemi të njohur për kualitetin gjerman që ofrojmë në vendin tonë. Si kompani serioze, GERÜSTBAU “JU-SM”, të gjithë elementet e sistemit të skelave...

ÇERTIFIKATAT

FOTOGALERIA

  • Teknologjinë më bashkëkohore të montimit të skeleve të llojit LAYHER dhe RUX.
  • Skele montuese që plotësojnë të gjitha kërkesat e cilësisë sipas standardeve DIN dhe të aplikueshme për objekte të ndryshme: rrokaqiejt, ndërtimin e urave, objektet industriale, restaurimi, riparim dhe lëvizjeve të objekteve, etj.
  • Teknologjia e ndërtimit në zonat urbane me teknikat më të fundit dhe nga të gjitha standardet.

Ne jemi të gatshëm dhe të obligueshëm për shërbimin tuaj me stafin tonë profesional dhe pasijet më teknologjike, me të cilat kemi përmbushur të gjitha detyrat dhe kemi mbaruar me suskes çdo shërbim deri tani.
Përvoja na ka ndihmuar që të krijojmë besueshmëri reciproke në punën tonë me klientët.